Stringhyllan - en svensk klassiker

juli 6, 2015 16:15 by gustav

I helgen var jag på en loppis utanför stan och gjorde ett riktigt fynd, nämligen en stringhylla från 50-talet. Det är en bokhylla som verkligen har gjort comeback! Kollar man på tradera och liknande kan de gå upp till 1000 kronor. Gissa då om jag var nöjd med att hitta min för femtio kronor! Det krävs verkligen att man tar sig en bit utanför stan för att loppisarna ska ha vettiga priser på begagnade möbler, men det är alltid värt det. Mormors kommentar var "Nej, en sådan gammal ful hylla", men tror de flesta andra förstår värdet i den. Den har verkligen gått och blivit en svensk klassiker! Jag tycker att den är superfin och är jätteglad över att jag nu har någonstans att ställa mina böcker. Nu fattas bara en riktigt skön soffa så är mitt nya vardagsrum färdiginrett (jag flyttade för ett tag sedan).

 


Currently rated 2.9 by 51 people

  • Currently 2,941177/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 26. 2018 00:13