Dags att köpa träningshörlurar & sporthörlurar

mars 14, 2017 09:44 by gustav

Äntligen slipper jag trassliga träningshörlurar & sporthörlurar

 Har ständigt stört mig på mina hörlurar när jag är ute och springer eftersom att de trasslar sig och fastnar ständigt i mina kläder. Men äntligen är det över och jag kan äntligen lägga ett större fokus på min träning, istället för att irritera mig över småsaker. Jag var hos min närmsta elkedja idag och införskaffade mig ett par trådlösa träningshörlurar. Dom har riktigt bra passform och tappar i princip aldrig kontakten med min telefon. Jag skulle dock önska att mina nya sporthörlurar hade haft en lite snyggare färg, dom jag köpte var tyvärr rosa.

Vad har ni för träningshörlurar?

Det hade vart kul att höra vad mina läsare använder för hörlurar när ni är ute och springer eller när ni är på gymmet. Kommentera gärna med era tankar och ideer kring era erfarenheter!


Currently rated 2.8 by 59 people

  • Currently 2,779661/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 26. 2018 00:15